O nama

Lobbing group je osnovana 2018 godine u Novom Pazaru, u Srbiji, sa vizijom da postane lider u arhitektonskom projektovanju i izgradnji. Lobing je firma za posredovanje i investiranje u sigurne i perspektivne projekte uz sve potrebne garancije i logistiku.
Mi nudimo niz prilika za isplativo investiranje novca u niskogradnju,visokogradnju,prehrambenu industriju,farmaciju i informacione tehnologije.
Takodje, lobing iz svojih fondova ulaze u inovativne poslovne ideje i projekte.
Preko nase firme mozete sigurno da gradite uz sve potrebne garancije, postovanje rokova, kvaliteta materijala i izgradnje.

Investicija

Investicijom se može označiti bilo kakvo ulaganje, primarno novčanih sredstava, radi stjecanja određenih ekonomskih koristi, odnosno profita. Pri tome se može ulagati u financijske oblike imovine i s njima izjednačene investicije ili pak u realne oblike imovine koji omogućavaju ostvarivanje ekonomskih koristi odnosno profita kroz određene produktivne poslovne aktivnosti.

Investicija u nekretnine je jedan od produktivnijih vidova dugoročnog ulaganja, budući da donosi višestruke koristi. Investicione nekretnine generišu prihod, pored toga što mogu služiti i za primarno stanovanje.

Ulaganje u nekretnine jedan je od najčešćih oblika ulaganja za kojeg se odlučuje veliki broj ljudi diljem svijeta. Radi se o obliku ulaganja koji je izrazito postao popularan , budući da se nekretnine već tradicionalno smatraju dugoročno isplativom investicijom u koju je pametno ulagati.

Započni novi zivot,investiraj pametno !